Kodnamn: Lisa

Lill-lördag igår och jocke och jag hade dajt på tu man hand. Vi hade fått biljetter till förhandsvisningen av den nya Johan Falk-filmen Kodnamn: Lisa. Det är vekligen inte varje dag vi är ute på äventyr mitt i veckan, men jag gissar att det är det här som kallas vardagslyx. För å så lyxigt det kändes... Gratis bio, godis, läsk och popcorn, OCH en barnfri natt. Oj va vi har sovit gott, vaknade som en ny människa i morse, utvilad som aldrig förr och full av ny energi...
 
Nu har vi nyss varit och hämtat barnen som sovit  hos mormor och morfar. De verkar också ha haft det väldigt bra, så nöjda att de inte ens ville följa med oss... När vi kom låg barnen nerbäddade i sängen och kollade på barnkanalen och hade inte alls någon lust att stiga upp fast klockan var över nio. Efter lite krångel och trassel så fick vi i alla fall på dem kläderna, och Jocke och småfolket tog en härlig promenad hemåt i den härliga vårsolen. De ska njuta av en ledig dag mitt i veckan, medan en annan måste börja  dra sig mot jobbet.
 
Men filmen då? Den va sååå bra +++++
Som en del av er säkert vet, så har ju Jocke och jag roat oss med att kolla alla Johan Falk-filmerna under hösten. Sen den sista filmen har vi väntat och väntat för att få se upplösningen i den sista filmen som har premiär den 15 mars. Gissa om vi blev glada av att få möjligheten att se den lite tidigare :-)
Den var verkligen jättebra så gå och se den om ni har möjlighet. Har ni inte sett de andra filmerna så kör ett Johan Falk-maraton innan för att få största möjliga njutning av Kodnamn: Lisa. Det är sammanlagt 15 filmer, och de bygger mycket på de karaktärer som man lär känna genom filmerna och hur deras relationer till varandra växer och utvecklas eftersom.
 
Tusen tack till mamma och pappa som tog sig ann småfolket och gjorde det möjligt för oss at komma iväg...
 
 
 

Kommentarer :

#1: Anonym

Dom är så bra filmerna speciellt sista

Svar: Å de är superbra :-)
Yta & djup

skriven
#2: Felicia

Glömde skriva mitt namn haha

skriven

Kommentera inlägget här :