När de drog igång ett nytt projekt...

Det var en gråregning löningslördag i oktober. Han och hon var barnlediga och passade därför på att tillbringa dagen på diverse möbel- och byggvaruhus. Jakten på det nya fräscha badrummet hade nämligen påbörjats... De hade under en lång tid bläddrat i diverse magasin och surfat sida upp och sida ner på nätet för att få inspiration, och nu visste de i stort sett vad de va ute efter. Det skulle bli ett varmt, härligt och ombonat badrum med marockanska influenser, stora avställningsytor och bra med förvaring. Praktiskt och vackert skulle gå hand i hand.

De tillbringade timmar med att djupstudera bänkskivor, smeka kakelplattor med fasade kanter, förundras över alla olika lika blanka blandare som fanns att välja mellan, titta på glittrande kristallplafonder, mäta lådfronter, känna av atmosfären i duschhörnen och drunkna av kärlek i olika marockanska cementplattor... Ett vackert mönstrat och alldeles för dyrt Zellige-klinker. När hon visade prislistan valde han en positiv känsla och menade att de kunde spara in en slant om de struntade i badrumsmatta. Hon bara skrattade för hon hade aldrig någonsin sett en badrumsmatta i det där badrummet tidigare heller trots att det idag fanns en billig och ful plastmatta där.

De var redo för att sätta tänderna i ett nytt projekt och de va övertygade om att det skulle bli bra. Med eller utan badrumsmatta.....


Nu måste de bara välja....

Kommentera inlägget här :