Nobelfest ♥️

OMG!!!! I en halvtimme har sexåringen stått och provat kläder, eller rättare sagt klänningar. Jag har assisterat så gott jag kunnat, plockat av från galgen, dragit över huvudet, dragit upp dragkedjan, mätt hur brett kjolen står ut i en snurr, gett utlåtanden, dragit av klänningen, plockat av en ny från galgen, dragit över huvudet, dragit upp dragkedjan, mätt hur brett kjolen står ut i en snurr, gett utlåtanden, dragit av klänningen, plockat ner en ny från galgen, dragit över huvudet, dragit upp dragkedjan..... Ja ni förstår, samma procedur fjorton gånger.

Varför? Jo för imorgon är det den 10 december och det vankas minsann nobellunch i skolmatsalen. Om man ville fick man klä upp sig lite sa fröken, vilket sexåringen tog som en tydlig order som hon vägrar att avvika ifrån. Nu ska här inte sparas på nått, det ska glittra och blinga och helst vara så mycket vidd och tyll som möjligt, "more is more" när man är sex år liksom. 

Problemet? Ungen har tydligen växt.... Det mesta sitter som ett korvaskinn och när vi väl hittade en klänning som inte va för liten så lyckades mamman dra sönder dragkedjan där bak. Grrrr.... Men nu går vi för "the second best" en jättefin historia i storlek 116, men med lite vilja och vaselin går ju allt att lösa. Med en liten bolero över syns det ju knappt inte hur tajt den sitter. Vi får hoppas att tomten kommer med festklänningar i storlek 128 på julafton, det skulle ju underlätta lite inför nyårsfesten tänker jag...

"Den här blir det mamma" konstaterade sexåringen nöjt
Måtte det bli en fantastisk nobellunch för lilla hjärtat
♥️♥️♥️♥️♥️


Kommentera inlägget här :