Gröna Lund - ons 4 aug

Vi va på Gröna Lund en heldag med familjen Aldén. Det va första gången som Melina va på ett nöjesfält, hon va både förväntansfull och lite nervös innan. Måns lämnade vi hemma hos mormor och morfar på landet. Han är inte så mycket för saker som låter och rör sig, han blev vettskrämd när vi la i en tia i en bil utanför kvantum i veckan. Bilen började brumma och röra sig lite, Måns skrek och flög ur bilen. Måns får vänta med nöjesfält minst ett år till.
Vi andra hade en jättehärlig dag i alla fall. Vi fick till och med tur med vädret. Regnkläderna va på och det kändes lite motigt i början, men sen sprack det upp och blev t-shirtväder.


Jag och Melina åkte "Nyckelpigan" tillsammans. Den är helt klart underskattad. Efter ett varv ville Melina kliva av, hon hade ont i magen, jag gissar att det sög och kittlade. Men det va bara för henne att bita ihop, tre varv måste man åka.
Hon ville inte åka "Nyckelpigan" fler gånger....


Däremot gillade hon "Tuff-tuff tåget". De åkte hon tre gånger, sista vändan supermodig med händerna högt i luften.... Det va det varvet när hon ägde tåget ;-)




Vi spelade och försökte vinna lite godis. Självklart spelade vi på nummer 83 (som vi bor på), men vinsten gick till nummer 14.
Att vi inte tänkte på att spela på landet-nummret också...


Framtida taxi-chaffisar? Melina och Martin körde "Barn Radiobilarna" tillsammans. En skötte pedalerna och en rattade, det är ju så bra när man kompletterar varandra.


Det blev några varv med "Cirkuskarusellen" också.




Ante, Martin och Elin åker "Tekopparna". Fy va det snurrar, jag kan inte ens titta på dom utan att må dåligt, men dom va nöjda och glada.


Melina va helnöjd med att stå på utsidan och titta in på dom, och slippa åka me.


Sjörövar-teater på Lilla scenen.
Åh va Måns hade älskat det, men vi berättar inget för honom ;-)


Varför fotade ingen mej när jag åkte "Kvasten"? Det va det modigaste jag gjorde på hela dagen. Och inte fastnade jag på den här bilden heller, fast jag stod i ett hål till höger om Melina och gjorde min läskigaste häx-grimas...


Välförtjänt middag på "Kaskad". Mona och alla hennes barn....


Jag och grabbarna


"Pettson och Findus värld"
Rejält överskattat, speciellt om man nyss varit på Astrid Lindgrens värld.


Modigaste papporna åker "Insane"


Supertrötta (i alla fall jag) på färjan på väg hem....

Kommentera inlägget här :