Premiäääär.....

Sommaren är här igen, så bäst man passar på att leva lite sommarliv. Jag försöker att inte tänka på att vi inte har semester ännu, utan gör det bästa av situationen. Det bästa jag kunde göra idag va att jobba in min rast, ta ut friskvårdstid och pysa från jobbet vid 13-tiden. Hem och packa fika och byta om till badkläder, hämta barnen och bege sig mot stranden.

               

Vi åkte till Gömmaren, och så här i efterhand förstår jag inte hur vi tänkte. Gömmaren har världens minsta sandstrand och det är alltid knökfullt där. Självklart fick vi ingen parkeringsplats och jag kunde se myllret av folk från vägen. Vi tog ett snabbt beslut att åka därifrån för att istället åka ut till landet och ta ett dopp. Ni förstår ju att barnen (framförallt Melina) blev galna. Att åka till en strand och vända och åka därifrån innan man ens har hunnit kliva ur bilen är nästan värre än att ta lördagsgodiset ifrån dom. Vi har väldigt nära till landet, det tar 15 minuter att åka dit, men 15 minuter kan vara väääldigt lång tid när man tvingas höra på någon som gallskriker och sparkas som en galning. Till och med jag som brukar stålsätta mej och vara tjurigare än henne va tvungen att ge upp min stolthet för att inte hela eftermiddagen skulle bli förstörd. Efter 10 minuters kaos i bilen föreslog jag att vi skulle stanna och köpa glass. Det funkade :-)
Sen hade vi ett par mysiga timmar på standen med sol och bad. Barnen badade non-stop, men även jag och Jocke visade upp våra blekafeta kroppar i badkläder och svalkade oss i det blå. Premiärdopp för oss :-) 
Sååå härlig eftermiddag. Sen åkte Jocke och jobbade och jag fick steka 500 pannkakor, STEKPANNKAKOR förstås, bara det bästa duger åt lilla prinsessan ;-)


En annan premiär va den på Skansen, allsången som Måns Zelmerlöw skulle leda för första gången. Barnen krånglade självklart igen och ville inte sova, så det slutade med att vi kollade på det tillsammans. Vi ignorerade helt enkelt att de ska upp klockan 6.00 imorgon bitti, allt för kulturen, allt för sommarkänslan....



Åh Måns åh Måns.... Vad ska jag säga? Heja heja du är bäst. Du är rolig, avslappnad, proffsig och söt, och framförallt så sjunger du såååå bra. Jag är helnöjd med Månsan och hans Skåne-tema. Men Lill-Månsan undrar: "Cara cara cara cara Mia?" Visst sjunger du väl den nån gång innan sommaren är slut?

   

Åh Danny.... Jag gillar dej och barnen ÄLSKAR dej. Barnen sjöng med näven i luften. "På min dansskola ska jag lära mej att dansa så där" sa Melina och tindrade med stora ögon



Åh September.... Du blir bara härligare och härligare varje gång jag ser dej uppträda. Du är självsäker och ödmjuk på samma gång, vilken underbar kombination, och jag vill bara upp och dansa me.



Åh Kalle.... "Det är ju han som står bakom" utbrister Melina när Helen Sjöholm sjunger. Jag tittar och ser att det är Kalle Moraeus. "Det är Kalle" säger jag. "Varför sjunger inte han? Jag vill att han ska sjunga underbart" tjatar Melina så fort han syns i bild.

Okej, Måns.... Jag kan vara liiite partiskt, men jag tycker att du gjorde det väldans bra, och det tyckte småfolket också. Undra vad resten av Sverige tyckte??? Vad tycker man om Måns som allsångsledare om man är 60+?
Kanske saknar man Berghagen då???? Eller....?
Jag återvänder till TV-soffan nästa vecka i alla fall.....

Idag har jag varit med Melina till tandläk...

img_2546 (MMS)

Idag har jag varit med Melina till tandläkaren. Jag vet inte vilken gång i ordningen det va, jag har liksom tappat räkningen. Världens modigaste lillebror va också med som sällskap, vilket jag tror va bra, hon blev liksom extra peppad. Hennes mål för dagen: kliva över tröskeln, sitta själv i stolen och gapa. Inga konstigheter med tanke på var vi va, men det krävs en oerhörd kraft- och modsansamling om man heter Melina Rudbo och inte har någon större skräck än tandis. Sammanbrottet var nära, kroppen skakade och tårarna brände, men hon tog sig en meter över tröskeln. Till slut satt hon i alla fall i mitt knä och gapade och för första gången någonsin fick någon räkna hennes tänder. 20 st rena, fina och starka tänder. Det tog bara ett år och fem månader. Skam den som ger sig......

Det tar sig.......

img_6659 (MMS)

Det tar sig.......

Midsommar 2011



























Några bilder från midsommarafton 2011 på Gladö
Självklart kom inte allt med på bild
Som tex alla nitlotter vi köpte eller chokladhjulet som vi inte heller vann nått på
Eller storvinsten som morfar vann i skaldjurslotteriet
Eller när Månsan fiskade fiskdamm fyra gånger för att han inte blev nöjd med innehållet i påsen
Eller när ungarna lyckades byta bort sina isglassar mot stora vuxenglassar
Eller när Måns och Melina fick måla naglarna och läpparna som kompensation för att vi inte orkade vänta i kön på ansiktsmålning
Eller den sena grillmiddagen som ackompanjerades av grannarnas svenska hits
Melina utbrister: "Åhhhh, kan vi också ha en sån där rolig fest"

GLAD MIDSOMMAR ALLA VÄNNER!!!!

Det bästa som finns är att få post, och då...

img_2878 (MMS)

Det bästa som finns är att få post, och då menar jag inte räkningar eller adresserad reklam. Nä, handskrivna brev och vykort ska det va.... Jag tror att alla människor uppskattar det väldigt mycket, men väldigt få personer tar sig tid och skriver ett kort till sina nära och kära. Idag har sms och e-mail tagit över totalt.  Idag fick jag i alla fall det här söta kortet av min moster Ella. Jag vet att du läser bloggen varje dag Ella, så jag passar på att tacka dej så hjärtligt för omtanken. Jag ska slappa ett par dagar till, så ses vi på söndag... Kram!!!

Just nu på hallgolvet..... Där ligger värl...

img_6820 (MMS)

Just nu på hallgolvet..... Där ligger världens argaste treåring. Han gapar och skriker, sparkar och slåss. Varför? Jo, för att han inte kan (vill) ta av sig jackan och stövlarna och mamman vägrar göra det åt honom. Visst är det konstigt att dagens treåringar inte kan sparka av sig ett par gummistövlar, men hantera en iphone eller en dvd är inga problem.... Suck!!!

Välmående....?

Jag jobbar stenhårt på det här med välmående nu, både fysiskt och psykiskt. Jag vilar och gör allt för att bli piggare och må bättre. Jag sköter min slang och mitt sår och tar mina piller morgon, middag och kväll. Jag är blå, gul, grön och ihoptejpad. Huvudet värker, tejpen kliar, näsan blöder, slangen irriterar och det är ömt och svullet. Nu har jag gått så här en vecka och nu börjar tejpen lukta illa också.... Suck!!!

Jag vet inte vem jag försöker lura, men idag blev det nya naglar hos Jenny på Tingeling, slingor hos Shila, nya skor, ny blus och ny kedja till favvohalsbandet. Men jag ser ut som en påse skit fortfarande....
Jag ser på film, läser tidningar och böcker, och jag äter frukt och choklad, ingenting hjälper riktigt.

Eftermiddagen spenderades tillsammans med mina härliga tjejer och för en stund kunde jag glömma värken och kliet. Kaffe med dopp piggar alltid opp! Tack miss Y & co för fikat och tjattret :-)
Jag tror inte det passar min personlighet att vara sjukskriven. Mitt liv har vänts uppoch ner, från att ha pluggat och jobbat samtidigt och haft noll tid men massa lust, till att ha all tid men ingen lust. Livet är märkligt.

En stor anledning till min "pre-depression" är antagligen att jag är så ful och obekväm. Jag som i stort sett aldrig lämnar hemmet utan foundation, mascara och läppglans har knappt kunnat tvätta ansiktet sista veckan. Jag verkligen längtar efter en ansiktsmask, lite peeling och en skön ansiktskräm, och jag är säker på att den dagen jag kan sminka mej igen kommer jag känna mej som världens snyggaste.

Nä, nu ska jag ta två Heracillin och två Alvedon och försöka sova lite. Imorgon bär det av in till stora staden igen för att konsultera plastikdoktorn. Förhoppningsvis plockar de stygnen och slangen.
Förresten, visst är det ironiskt att jag har gjort en plastikoperattion. För mej är plastik något som man gör för att bli snyggare, men kärringen mot strömmen kommer naturligtvis vara fulare efter sin plastikoperation.  Ha ha ha, fast troligtvis inte lika lättrörd som tidigare ;-)

 
Nya skor som ska luftas på M/S Gerda nästa helg
 

Till bästa miss Y för att hon håller mitt humör uppe i alla väder


Mina favoriter hänger där de ska igen

När man ligger hemma och är "sjuk" är det ...

img_3069 (MMS)

När man ligger hemma och är "sjuk" är det ju toppen att fördriva tiden me lite film. Hyrde tre filmer i helgen och vad säger man.... Kritikerhyllade filmer som dög att fördriva tiden med, inte mer. Ungarna gillade "Trassel" fast jag har svårt för barn-tv och i synnerhet tecknat, jag såg den för deras skull. "Himlen är oskyldigt blå" va förutsägbar och lite töntig, tanken på att den byggde på en sann historia gjorde att den blev lite mer intressant. "The romantics" va rakt igenom snurrig och jag satt och väntade på att storyn skulle dra igång ända tills eftertexterna rullade. Som tur var fanns det två ljusglimtar i filmen, Malin Åkerman och Adam Brady. Nä, hoppa över att se de där tre filmerna, ta de där fem timmarna och gör nått vettigare istället. Läs en bok. Läs "Skynda att älska" av Alex Schulman. Jag har nästan läst ut den, och den är över förväntan. En skarp skildring av ett förhållande mellan far och son.....

Jocke jobbar dygn.... Världens bästa sväri...

img_3106 (MMS)

Jocke jobbar dygn.... Världens bästa svärisar kom förbi med en blomma, choklad och nya Elle me pocketdeckare :-) Sen lånade de med sig småfolket och åkte på kalas. Jag vilar och tar hand om mej själv ett par timmar.....

Efter fyra dagar beslöt jag mej för att ly...

img_8596 (MMS)

Efter fyra dagar beslöt jag mej för att lyfta på arslet o försöka göra lite nytta idag. Jag slängde in Jockes vita solkiga Sneaky Steeve i tvättmaskinen tillsammans med ett lakan. Två timmar senare kom skorna o lakanet ut solkigare än någonsin, och jag ska nog fortsätta att vila några dagar till så jag inte ställer till med mer oreda....

Ok, nu tar jag sommarlov.... Som en liten ...

img_6801 (MMS)

Ok, nu tar jag sommarlov.... Som en liten strimma sol i mörkret kom tentan me posten idag. Jag njuter av att kunna släppa kursen "barn o barndom...." bakom mej. I höst väntar naturvetenskap :-)

No Drugs Please...

Så. Nu va det gjort. Jag har överlevt 1½ års gråtfest, X antal pencillinkurer och två operationer. Nu har läkarna gjort allt de har kunnat och jag hoppas verkligen att jag blir bra nu. Jag måste erkänna att känslan att bli sövd både roar och skrämmer mej, så dubbelt. Det här va tredje gången i mitt liv som jag blev sövd, och jag vet att jag varit lika kaxig vid varje tillfälle. Mej ska de inte lyckas få att somna, jag är pigg som en mört, jag kan svara på alla frågor, jag är uppmärksam på allt som sker i rummet, POFF!!!! Sen är jag borta och vaknar en timme (eller två eller vad vet jag) senare och känner mej som om jag blivit överkörd av ett tåg, typ. Nu har dom knackat hål i näsan på mej, skurit i mej, sytt i mej, dragit om tårsäcken och tårkanalen, dragit slangar upp och ner i näsan och in och ut i ögat, inget har jag märkt. Fast det som fascinerar mej mest är att de flyttat mej från operationsbordet till sängen utan att jag minns nått..........



Det som skrämde mej den här gången var att det va första gången jag blev sövd sen jag fick barnen. Jag va tvungen att göra upp tydligt för Jocke hur jag ville ha det om jag inte skulle vakna upp igen, eller om jag skulle bli hjärnskadad. Läskigt egentligen att frivilligt utsätta sig för den här risken :-/

På kvällen kom Jocke och barnen och hämtade mej, vilken härlig känsla att höra barnröster i dimman, jag hörde på n gång att de va mina knattar. Dom tittade på mej som om jag vore en främling, sen satt de varsin stol helt knäpptysta en stund innan nyfikenheten gick över. Nu i efterhand kan jag kanske säga att jag gick hem lite för tidigt. Jag hade ingen skön resa hem i min drogdimma. Jocke släppte mej på Klarabergsviadukten utanför Systemet & Apoteket, och där hade jag gott sällskap i a-laget.... Jag vingalade in på Apoteket och hämtade ut ögonsalva och pencillin. Meningen va väl egentligen att Jocke skulle gån in på Apoteket, men eftersom Melina självklart blev JÄTTEBAJSNÖDIG (hon stjäl alltid showen) och vi parkerat på stopförbud, delade vi på oss för att uträtta ärendena så snabbt som möjligt. Önskar att Jocke hade filmat mej när jag va på väg tillbaka till bilen, för jag minns hur jag tog sikte på en rad med vita gatstenar för att kunna gå någolunda rakt. Väl framme vid bilen fick jag förklara för en p-vakt att vi va på väg och skulle åka precis. Tur i oturen :-)



Hemma ordnade min sköterska med vatten, tabletter, slava, näsdukar å allt annat jag behövde, toppen!!! Sen kikade vi på "celebrity rehab" och förundrades över dessa stjärnor som går in i dimman frivilligt. Nä, droger är inget för mej, det är jag helt säker på. Jag vill ha full kontroll på livet....

Efter att ha sovit mer eller mindre i ett dygn känner jag mej helt ok. Bedövningen som jag hade i halva ansiktet har släppt,och känslan att vara överkörd av ett tåg är borta, nu känns det mer som jag blev påkörd av en fiat. Jag blöder lite i näsan, jag har huvudvärk, jag är svullen och öm och TRÖTT. Jag vilar upp mej några dagar, sen är jag på G igen. Stygnen och slangen ska tas nästa onsdag :-)

En helt ovanlig dag.....

Vilken dag, vilken utmaning, vilket äventyr....
Åh va mycket man kan hinna med ibland

Började dagen hos Shila, hon kapade 40 cm av mitt hår :-/
20 år med lååångt hår är över
Fanns inget alternativ nu när jag måste toktvåltvätta mej inför operationen
Trodde att jag skulle få en klump i halsen och börja gråta
Men inte, blev supernöjd :-)
Det är ju inte jättelätt att ta snygga bilder på sej själv,
men tänkte ändå dela med mej av en före och en efter bild

 
                          Före                                                                           Efter

Sen tog jag pendeltåget in till stan
Jag som aldrig åker pendeltåg har åkt pendeltåg tur och retur tre gånger sista veckan
Jag tog med mej "skynda att älska" av Alex Schulman
Jag blir så rastlös och stressad av att åka kommunalt
Man måste vara nära främlingar och de flesta luktar illa
Boken hjälpte mej att slappna av och tänka på annat

På S:t Erik blev jag bollad mellan olika avdelningar, våningar och läkare
Alla konstaterade att jag va frisk och kry och redo för narkos och operation
Imorgon ska jag  återkomma klockan 10.00
På fatsande mage och desinfekterad fyra gånger från topp till tå

Hämtade barnen och tog med dem till biblioteket
Undrar alltid varför de får följa med dit, de är ju totalt ointresserade av böckerna som finns där
Det enda de bryr sig om är ett par hörlurar som hänger på väggen som man kan lyssna på barnmusik i
Jag antar att anledningen till att de får följa med är att det är bra att locka med nått för att få med sig de hem från förskolan utan tjafs
Idag var i alla fall Måns snabbast på lurarna
Efter 10 minuter vill Melina lyssna lite också, då blev det kaos
Med våld fick vi slita av Måns lurarna, sen låg han på golvet oc skrek och sparkade som en galning
Melina erbjöd honom att lyssna igen, men man va inte kontaktbar
Jocke fick bära ut galen skrikande unge till bilen
Jag rafsade ihop tio barnböcker
Melina lyssnade lite på musik
Sen åkte vi hem och Måns skrek som en tok precis hela vägen

Sen va det det sedvanliga middagagsfixet, vattna uteblommor, duscha barn, läsa sagor, natta....
Nu har jag faktiskt inte tid att sitta vid datorn mer
Jag måste upp och desinfektionsduscha, två rundor blir det ikväll
Sen sover jag i Månsans renbäddade säng
Imorgonbitti blir det två duschrundor till
Inga krämer, ingen deo, inge smink, inget inget inget annat.....
Bara helt naturell.........

Vilken härlig dag vi har haft på landet id...

Vilken härlig dag vi har haft på landet idag. Barnen har varit där hela helgen med mormor och morfar medan jag och Jocke roat oss på stan. Måns och Melina har verkligen glädje av varandra. De busar och leker och har skoj hela tiden. Badar i bassängen, jagar varandra med vattenslangen, gungar och leker i sandlådan.... Idag har vi sått i den fina nya lådan som Jocke byggde och målade förra helgen. Vi sådde rädisor, morötter och sockerärtor. Nu väntar vi och längtar efter skörd. Efter sådden gjöt vi i betong. Rabarberfat och lite annat smått... Va spännande det ska bli att se resultaten på både sådden och gjutningen. Varför glömde jag kameran? Det va sååå fint allt....

Igår kväll var jag och Jocke ute på stan m...

Igår kväll var jag och Jocke ute på stan med goda vänner. Vi va på Gården vid Norra Bantorget. Jag kan varmt rekommendera den restaurangen. Stor härlig uteservering, bra service och supergod mat. Jag kommer absolut att återkomma innan säsongen är slut....

Äntligen.....

Äntligen äntligen äntligen......
Undra hur många liter tårar jag har gråtit senaste 1½ året?
Undra hur många pencillinkurer jag ätit?
Undra hur många näsdukar jag har förbrukat?
Undra undra undra

Men nu, hux flux, har jag fått en operationstid nästa vecka
Det är inte en likadan operation som i höstas, nä nu blir det "borra hål i näsbenet"
Doktor Johan lovar (till 95%) att jag kommer bli helt bra
Jag gillar ju egentligen att ha lite framförhållning när jag ska göra saker
Jag vill planera på jobbet och hemma så att jag vet att allt flyter
Nu är det bara att gilla läget, det blir som det blir liksom
Det som jag hade tänkt göra på en vecka, får jag försöka hinna på en dag istället

Imorgon ska jag gå till Apoteket och köpa Descutantvål
Den här tvålen ska jag tvätta kroppen och håret med FYRA gånger innan operationen
Tvätta mitt hår FYRA gånger med tvål, utan balsam?????
Det är VÄLDIGT viktigt, liksom att sova i nytvättade lakan och ha rena kläder på mej
Liksom att inte ha smink, kräm, nagellack och liknande
Allt för att minska risken för infektion
Ska vi gissa att mitt hår kommer vara en stor svintobuske, och att jag självklart kommer få infektion i alla fall?

Har ju pratat ett tag om att jag ska klippa mej, skulle ju varit toppen om jag gjort det redan
Hinner ju liksom inte klämma in en frissatid innan operationen precis
Åh, jag önskar att jag hade haft möjlighet att planera liiiite i alla fall
Hoppas att jag kommer ihåg att fota mitt hår
Kanske kan bli frontfigur i någon Descutantvålreklam?

Men men, äääntligen äntligen äntligen ska det bli slut på den här gråtfesten......

Aj aj kapten.....

Klockan är 20.00 och jag har absolut inget att göra
Jocke jobbar och barnen snusar snällt i sina sängar
Inga skolböcker som vill bli lästa och inga tentor som vill bli skrivna
Funderar på att öppna en chick lit från pocketsamling

Fast dagen har varit full rulle i alla fall
Lämnade Melina på förskolan 8.00 och drog vidare med Månsan till BVC, dags för treårskontroll
Härliga ungar man har, och så olika
Den stora som alltid har satt sig på tvären i alla sammanhang och vägrat samarbeta
Den lilla som garvar sig igenom livet, säger nej, blinkar med ögat och gör som han blir tillsagd
Han staplade klossar, hoppade, sparkade boll, spelade spel och vade en draktatuering som vi satte på benet

Efter BVC slog vi en lov på MQ-rean
Han satt i vagnen och åt äpple medans jag krigade och rev bland galgarna
Sen parkerade jag honom på golvet i provhytten och han roade sig med mn iphone utan att knorra medan jag provade kläder

En halvtimme på H&M fick både mamman och Månsan att bryta ihop
Dotra hade beställt nya sommarkläder och efter att vi hittat fem plagg åt henne ville Måns ha en spindelmannenpyjamas i storlek 150
Vill ens barn i storlek 150 ha spindelmannen påmsina pyjamasar?
Har ens barn i storlek 150 ha pyjamas när de sover?
Eller det kanske va därför den hängde kvar...
Hur som helst så kunde inte Måns tänka sig någon annan tröja i hela affären än just den där gigantiska pyjamaströjan
Han grät och skrek och alla andra kläder va fula och mamma va bajsmamma
Jag rafsade ihop några sommarplagg åt honom med, sen fick han välja vad han ville på bling-bling stället
Han valde Hello Kitty hårsnoddar, och sen var han glad igen

10.50 tid hos tandläkaren för Månsan
Melina som själv inte vågat gå över tröskeln hos tandläkaren de fem första gångerna vi va där har varnat Måns för alla faror som fanns att vänta där
Stora stolen som åker upp och ner
Starka lampan som lyser
Borren och petaren
Handskarna och munskyddet
Men Måns min cooling va på strålande humör, hoppade upp i stolen och gapade stort
Ibland är man väääldigt stolt

Lunch och tjejsnack i centrum med Carina
Happy Meal till pöjken och vuxenmat till tjejerna
Till och med lunchservering me lillen funkade toppen
Väldigt trevligt att ses och vi har redan bokat upp ett par till dejter i juni
Längtar redan, är det nått jag verkligen saknat den här terminen är det mina tjejer

Sen fck jag hjälp att handla lite på coop
Vet ni att en treåring i stort sett kan handla själv?
Han hade en rullkorg som han drog, sen valde han bröd, äpplen, leverpastej och yoghurt, TOPPEN!
Sen skenade det lite i kassan, då la han självklart lite godis i korgen, sen ville han bara gå förbi kön utan att betala
Mamman fick styra upp lite på slutet

Vidare till gymet och köpte  träningskort
Oj oj oj, här ska visst tränas igen, undra hur kroppen kommer att reagera på fyra månaders total vila

Ingen rast ingen ro, in och ut ur bilen
"Hoppa in" "Hoppa ur" säger jag till Måns
"Aj aj kapten mamma" svarar Måns

14.00 hämtade vi hem Melina igen
Hem och packa upp matvaror och äta mellis
Sen vidare på nästa uppdrag
Hämtade Elin på förskolan (förlåt men vilken rörig hall de har på den där förskolan)
Hämtade Martin påm skolan (väldigt fin och trevlig skola)
Sen hem igen och göra vardag men 4 barn mellan 3 och 7 år
Dvs tvätta, göra middag, diska, tvätta barn, torka bajsrumpor, hänga tvätt, duscha barn, lösa konflikter, städa....
Och så vidare in i det oändliga
Måns slocknade på en sekund vid 18.30 och Melina efter två sekunder en timme senare när sällskapet gått hem

Och nu är klockan 21.00 och jag har ingen aning om vad jag ska ta mig för....
Jag har visserligen bloggat bort en timme
Och visserligen har jag sömnskuld, är det någen som kan skicka en karta till securitas?
Ringa in Vistaskolan med rött

Vildhönan is back....

Vildhönan är ren och skär ironi, jag är varken vild eller hönsig
Men jag är tillbaka, i alla fall tillfälligt över sommaren

Undrar ni vart jag har varit sen i januari?
Jag har befunnit mej på Södertörns högskola
eller me näsan i någon djup kurslitteratur
eller på jobbet
eller hemma med barnen

Jag har skrattat och gråtit om vartannat, och där i mellan förskökt hålla mej helt neutral
Jag har utsatts för så många nya tankar, perskektiv och infallsvinklar
Jag har fått lära mej att tänka om, tänka nytt, och vidga mina vyer
Jag inser att jag levt i skyddad verkstad i 32½ år

Nu är i alla fall fem kurser, en av sex terminer avklarade
Väntar på att få sista hemtentan rättad
Förväntar mej U och har i så fall ända till 16/8 på mej att rätta till felen
Vet att jag skivit för mycket och reflekterat för lite
Känns ok hur som helst

Men, idag är det sommarlov och solen gassar
Firade in det med min sköna arbetsgrupp på Medis
Lite god mat och ett par glas rosé var vi värda efter allt slit

Det elfte budordet: Man skall icke föringa de som läser på högskolan