Rensning pågår...

Håll i det du vill ha kvar, nu pågår rensning....
Äntligen hade jag lite energi över och då tog jag tag i klädkammaren. Så skönt nu när det är gjort, äntligen lite struktur igen. Sommarkläderna packades bort och allt nopprigt o fult slängdes. Sen fick jag ihop tre lådor med kläder som förhoppningsvis kan leva vidare ett tag till hemma hos någon annan. En stor flyttkartong ska skänkas till second hand, och två lådor med "märkeskläder" kan med lite tur säljas för en liten slant på tradera. Den fjärde lådan innehåller sånt som jag inte använder men ändå vill spara ett tag. Typ snygga smaljeans som jag kanske kanske nån gång kan komma i igen, och snygga klänningar och kjolar som kräver riktiga dunderpartaj.
Samma stund som jag bestämde mig för att rensa, bestämde jag mig för att inte vara sentimental och känslosam. Jag skulle vara stark och beslutsam, praktiskt och saklig. Med andra ord: rensa ut allt fult, obekvämt, nött och omordernt.
Toppen som jag hade på mej när jag träffade Jocke första gången åkte trots att Jocke protesterade, och klasströjan från nian hamnade i soporna.
Jag känner mej nöjd, å va skönt...

Kommentarer :

#1: Pernilla "Pillan"

Duktigt ! Härligt att få rensa ibland , även om det är tungt att slänga favoriter !

skriven

Kommentera inlägget här :